LNU-konferansen 2018, Bergen 16.-17. mars: Dømmekraft i norskfaget…. En konferanse om kritisk tenking og lesing

LNU-konferansen 2018 er nå helt fulltegnet med drøyt 280 påmeldte og mange på venteliste i tillegg. Vi har derfor stengt påmeldingen. Vi kan dessverre ikke ta imot flere på grunn av størrelsen på plenumssalen der konferansen og middagen skal foregå. De som står på venteliste, vil få beskjed på e-post hvis det blir ledige plasser, noe vi ikke kan garantere. Vi er utrolig glad for den store interessen for konferansen, men lei oss for at vi ikke har plass til alle som vil komme. Neste år går vi for et hotell med enda mer plass.

Vi ønsker alle de påmeldte velkommen til konferansen!

Program LNUs landskonferanse 2018

Er du påmeldt og har spørsmål om konferansen, kan du kontakte oss på epost : lnu@norskundervisning.no eller på telefon til daglig leder, Benedicte Eyde: 47882717.

Her er mer informasjon om konferansen:

Dømmekraft i norskfaget. En konferanse om kritisk tenking og lesing

Kritisk tenking står sentralt i læreplanrevisjonen, men hva betyr det egentlig? Og hva vil det si å lære elevene kritisk tenking og lesing i norskfaget?

LNUs landskonferanse 2018 utforsker hvordan vi kan utvikle elevenes norskfaglige dømmekraft. Dette gjør vi gjennom foredrag om kritisk literacy, tekstanalyse, litteraturkritikk og møter med samfunnskritiske forfattere. Emner som hatretorikk, fake news, politisk debatt, litteratur, reklame og propaganda gir oss innfallsvinkler til å tenke kritisk i klasserommet.

Møt Erik Tunstad, Anne Birgitta Nilsen, Eirik Vassenden, Aslaug Veum og Karianne Skovholt, Pedro Carmona-Alvarez, Olaug Nilssen og mange fler!

I tillegg til det som står i programmet, får vi kveldsunderholdning under middagen med tekst og musikk av Frode Grytten og Pedro Carmona-Alvarez!

Konferansen foregår på hotell Scandic Ørnen i Bergen sentrum: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/bergen/scandic-ornen

Vi starter fredag kl. 10:30 og avslutter lørdag kl. 14.

LNUs årsmøte 2018 er samme sted kl. 14:30 – 15:30 (åpent for alle LNU-medlemmer).

 

 

2 kommentarer

  1. Benedicte Eyde

    Hei, Rachel.
    Vi har en lang venteliste nå og tar derfor ikke imot flere til ventelisten heller. Beklager det. Vi satser på et enda større konferansehotell neste år og håper du får mulighet til å komme da.
    Hilsen Benedicte, LNU

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...