Meld deg på LNUs landskonferanse 2018: Dømmekraft i norskfagetNå kan du melde deg på til LNU-konferansen 2018,  Bergen, 16.-17. mars:

Dømmekraft i norskfaget. En konferanse om kritisk tenking og lesing

Kritisk tenking står sentralt i læreplanrevisjonen, men hva betyr det egentlig? Og hva vil det si å lære elevene kritisk tenking og lesing i norskfaget?

LNUs landskonferanse 2018 utforsker hvordan vi kan utvikle elevenes norskfaglige dømmekraft. Dette gjør vi gjennom foredrag om kritisk literacy, tekstanalyse, litteraturkritikk og møter med samfunnskritiske forfattere. Emner som hatretorikk, fake news, politisk debatt, litteratur, reklame og propaganda gir oss innfallsvinkler til å tenke kritisk i klasserommet.

Møt Erik Tunstad, Anne Birgitta Nilsen, Eirik Vassenden, Aslaug Veum og Karianne Skovholt, Pedro Carmona-Alvarez, Olaug Nilssen og mange fler!

Konferansen starter fredag kl. 10:30 og avsluttes lørdag kl. 14.

SE FORELØPIG  PROGRAM HER: LNUs landskonferanse. Langt program

MELD DEG PÅ KONFERANSEN HER: (Påmeldingsfrist 25. januar 2018. De siste årene har konferansen blitt fulltegnet før fristen, så vær gjerne tidlig ute for å sikre deg plass!)

Konferansepåmelding 2018

Fyll ut skjemaet for å melde deg på konferansen.
 • PASS PÅ AT DU TRYKKER PÅ SEND-KNAPPEN NEDERST I SKJEMAET FØR DU AVSLUTTER PÅMELDINGEN. Du mottar påmeldingsbekreftelse etter kort tid. Hvis du IKKE mottar bekreftelse, vennligst kontakt oss på epost: Anne.Koch@fagbokforlaget.no eller telefon: 97556651 Konferansepåmeldingen er bindende. Vi minner om at det kan komme avbestillingsgebyr ved avbestilling etter 15. februar 2018.
 • NB! Merk deg e-postadressen du oppgir. Påmeldingsbekreftelse og annen informasjon om konferansen blir sendt til denne e-postadressen.
 • HUSK Å FYLLE UT RESSURSNUMMER UNDER.
 • Ved fakturering til kommuner og fylker kreves ofte et ressursnummer som du eventuelt fyller inn her. Ønsker skolen en EHF-faktura (elektronisk faktura), må du også oppgi organisasjonsnummer.
  Skoler som er institusjonsmedlemmer, får medlemspris for én av sine lærere på konferansen. Velger du overnatting i dobbeltrom, vennligst oppgi navn på den du deler rom med nederst i skjemaet.
 • Velg hvilke foredrag du vil gå på lørdag formiddag

  Du finner utfyllende informasjon om hvert av foredragene i programmet på LNUs nettside.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

7 kommentarer

 1. David Öhman

  Hej,

  Vi är två lärare från Sverige som anser att det vore intressant att gå på denna konferens. Vi undrar vad det skulle kosta? Båda är med i LNU.

 2. Stian Gjertsen

  Hei! Jeg vil gjerne melde på tre lærere fra Kuben vgs i Oslo, men finner ikke noe påmelding. Er det slik at den ikke er åpen ennå?

  Vh, Stian Gjertsen
  Lektor m/tilleggsutdannelse
  Fagkoordinator i norsk

  • Benedicte Eyde

   Hei.
   Nå har vi endelig åpnet for konferansepåmelding.
   Velkommen!
   Hilsen Benedicte, LNU

 3. Magnhild Glende

  Hei!
  Gleder meg til min første LNU-konferanse.

  P.S. Kan hende det er lettest å sende faktura til min e-postadresse. Fungerer visst best sånn her i forlaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #3-17

Norsk som andrespråk. Les vitenskapelig artikkel av Eldar Heide om det norske språkmangfoldet og opplæringa i norsk som andrespråk, om norskopplæ...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Lesing i utvikling. Teoretiske og didaktiske perspektiver

Denne boken får oss til å tenke over – og ikke minst lære mer om – hva lesing innebæ­rer, og hvordan denne komplekse ferdig­heten utvikler s...