Folkefiender. Hva er en folkefiende – og hvem er dagens doktor Stockmann? Seminar 25. oktoberSeminar for lærere i vgs på Nationaltheateret i Oslo tirsdag 25. oktober fra 10 – 15:30. Seminaret er gratis, og de 50 første påmeldte får også billetter til forestillingen «Enemy of the Duck» om kvelden samme dag. Blant foredragsholderne er: Anders Malvik (NTNU), Nancy Herz (samfunnsdebattant), Ludvig Løkholm Levin (journalist i P3),  Egil Eidheim Elseth (norsklærer på Elvebakken vgs), Gunnar Grønlund (videojournalist i nrk).

Påmelding her!

Program: folkefiender-seminar-oktober-2016

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...