Folkefiender. Hva er en folkefiende – og hvem er dagens doktor Stockmann? Seminar 25. oktoberSeminar for lærere i vgs på Nationaltheateret i Oslo tirsdag 25. oktober fra 10 – 15:30. Seminaret er gratis, og de 50 første påmeldte får også billetter til forestillingen «Enemy of the Duck» om kvelden samme dag. Blant foredragsholderne er: Anders Malvik (NTNU), Nancy Herz (samfunnsdebattant), Ludvig Løkholm Levin (journalist i P3),  Egil Eidheim Elseth (norsklærer på Elvebakken vgs), Gunnar Grønlund (videojournalist i nrk).

Påmelding her!

Program: folkefiender-seminar-oktober-2016

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...