Nordspråks sommerkurs på Island!25.-30. juli er det sommerkurs med Nordspråk på fantastiske Island! Tittelen for sommerkurset i år er «Læseslyst – den nordiske novellen på menuen» . Kurset tar opp den nordiske novellen som grunnlag for leselyst blant ungdommer i skolen. Påmeldingsfrist allerede 15.4.! Les mer og meld deg på her: http://nordsprak.com/kursverksamhet/kommande-kurser/laeselyst-den-nordiske-novellen-pa-menuen-25-30-juli/

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...