En uke igjen til årets norskfaglige høydepunkt!Siste nytt om konferansen: Olga Dysthe har dessverre meldt forfall. Laila Aase har takket ja til å erstatte henne lørdag morgen. Årets norskfaglige konferanse og møtested, «Ikke stykkevis og delt – grunnleggende ferdigheter og dannelse i norskfaget» byr på en rekke foredrag og parallellsesjoner. Det blir bokbad med brageprisvinnar Tomas Espedal, og Sigrid Bonde Tusvik kommer for å underholde ved middagen! Torill Steinfeld holder avsluttingsføredraget. Her er programmet.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...