Lyddramakonkurranse for ungdomNRK Radioteatret og Norsk Scenekunstbruk er nå igang med konkurransen ‘Lag lyddrama’. Ungdommer fra 13-16 år oppfordres til å lage sitt eget lyddrama (hørespill) og gjennom det få formidlet sine egne historier/dramaer og ideer på en ny måte. Det er åpent for alle i den aldersgruppen, og man kan enten gjøre det alene, i gruppe eller som et klasseprosjekt. Har du en ungdom i nærheten? Tips om prosjektet, eller bruk det som del av norskundervisningen!
http://www.nrk.no/lyddrama/ 

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...