Ung i NordenUnge mennesker i Norden virker usikre på nabospråkene. De forstår ikke hverandre, og kan kanskje heller ikke helt forstå hvorfor de skal forstå hverandre. Nordspråk arrangerer konferanse på Schæffergården 17.-19  november med temaet: hvordan vender vi de unges blikk mot det nordiske? Konferansen gir en situasjonsrapport via forskjellige inviterte språkvitner og vil fokusere på viktigheten av et felles nordisk språkfellesskap. Last ned program her.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...