Elin Ørjasæter om nyttige DostojevskijHeller ikke Elin Ørjasæter har veldig gode minner fra litteraturundervisninga på skolen, unntatt da hun gikk på Forsøksgym: «Der hadde jeg en norsklærer, Helene Strand Johansen, som hadde helt andre krav til lesing enn jeg var vant til, for nå var det klassikere (altså voksenlitteratur) som gjaldt. Hun pisket oss gjennom ganske mye, blant annet «Forbrytelse og straff». Det var svært nyttig og hun står for meg som en veldig god norsklærer». Finn ut hvorfor det kan være nyttig å lese Dostojevskilj her.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...