Elin Ørjasæter om nyttige DostojevskijHeller ikke Elin Ørjasæter har veldig gode minner fra litteraturundervisninga på skolen, unntatt da hun gikk på Forsøksgym: «Der hadde jeg en norsklærer, Helene Strand Johansen, som hadde helt andre krav til lesing enn jeg var vant til, for nå var det klassikere (altså voksenlitteratur) som gjaldt. Hun pisket oss gjennom ganske mye, blant annet «Forbrytelse og straff». Det var svært nyttig og hun står for meg som en veldig god norsklærer». Finn ut hvorfor det kan være nyttig å lese Dostojevskilj her.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #1-19

Denne utgaven av Norsklæreren har fagfornyelsen som tema. Du kan blant annet lese om modelltekster og språkhistoriens plass i de foreløpige utkaste...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Litterasitet og flerspråklighet – muligheter og utfordringer for barnehage, skole og lærerutdanning

Hvordan kan vi lykkes i opplæringen av flerspråklige barn og unge? I denne boka behandler forfatterne temaer knyttet til lesing, skriving og muntlig...