Gratis kveldsseminar om nabospråkundervisningNordisk litteratur – hva finnes og hvordan undervise? Utdanningsforbundet og Språkrådet arrangerer kurs 2. november 2010, (kl 18.00–21.00 ) på Lærernes hus, Osterhaus’ gate 4A, Oslo.

Om foredragsholderen: Thomas Henriksen er dansklærer og språkpilot. Sprogpiloterne er et etterutdanningskurs for lærere i Norden som legger vekt på hvordan man kan undervise i nabospråk. Henriksen er lærer og tilhører første kullet som har tatt denne etterutdanninga. Han er opptatt av hvordan man kan integrere kunnskap om nabospråkene og nordisk litteratur i undervisningen. Kveldens arrangement er ment som en aperitiff til et heldagskurs i 2011.

Bilde: FlickrCC

MER INFORMASJON HER.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...