Sosiale medier og undervisningen i Norden
Nordspråk
 arrangerer kurs på Biskops-Arnö 29. oktober til 1. november 2010.  Last ned programmet her og les mer under.

Kurset handler om medier i undervisningen i nordiske sprog som modersmål eller fremmedsprog. Kurset har som formål at præsentere deltagerne for centrale problemstillinger i de sociale medier fra ”sms-kulturen” til ”Online worlds”. Kurset stiller sig en række spørgsmål, eksempelvis hvordan udvikler sproget sig i og omkring de sociale medier? Hvad sker der med den ungdomskulturelle identitet? Hvad betyder det for ”det nordiske”? Hvilke praktiske erfaringer og videnskabelige undersøgelser og resultater kan vi bruge i undervisningen? Hvordan inddrages det sproglige aspekt uddannelsesmæssigt i mediearbejdet med unge i Norden?

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...