Sosiale medier og undervisningen i Norden
Nordspråk
 arrangerer kurs på Biskops-Arnö 29. oktober til 1. november 2010.  Last ned programmet her og les mer under.

Kurset handler om medier i undervisningen i nordiske sprog som modersmål eller fremmedsprog. Kurset har som formål at præsentere deltagerne for centrale problemstillinger i de sociale medier fra ”sms-kulturen” til ”Online worlds”. Kurset stiller sig en række spørgsmål, eksempelvis hvordan udvikler sproget sig i og omkring de sociale medier? Hvad sker der med den ungdomskulturelle identitet? Hvad betyder det for ”det nordiske”? Hvilke praktiske erfaringer og videnskabelige undersøgelser og resultater kan vi bruge i undervisningen? Hvordan inddrages det sproglige aspekt uddannelsesmæssigt i mediearbejdet med unge i Norden?

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...