Slippfest for LNUs sakprosabok!Vi feirer LNUs sakprosabok for lærere på Litteraturhuset i Oslo (Amalie Skram) 1. juni kl. 18.00. Kveldens innledere: Hadia Tajik: Åpning og hilsen. Ida Jackson: Hvorfor er det viktig å jobbe med sakprosa i skolen? Hva skal til for å bli en god sakprosaforfatter? Gudmund Hernes: Om nødvendigheten av kanontenkning i skolen.Geir Gulliksen: Et forsvar for den “unyttige” kunsten i skolen. Johan Tønnesson: En kjærlighetserklæring til sakprosaen. GRATIS! Velkommen! Last ned flyer her.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #1-19

Denne utgaven av Norsklæreren har fagfornyelsen som tema. Du kan blant annet lese om modelltekster og språkhistoriens plass i de foreløpige utkaste...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Litterasitet og flerspråklighet – muligheter og utfordringer for barnehage, skole og lærerutdanning

Hvordan kan vi lykkes i opplæringen av flerspråklige barn og unge? I denne boka behandler forfatterne temaer knyttet til lesing, skriving og muntlig...