Slippfest for LNUs sakprosabok!Vi feirer LNUs sakprosabok for lærere på Litteraturhuset i Oslo (Amalie Skram) 1. juni kl. 18.00. Kveldens innledere: Hadia Tajik: Åpning og hilsen. Ida Jackson: Hvorfor er det viktig å jobbe med sakprosa i skolen? Hva skal til for å bli en god sakprosaforfatter? Gudmund Hernes: Om nødvendigheten av kanontenkning i skolen.Geir Gulliksen: Et forsvar for den “unyttige” kunsten i skolen. Johan Tønnesson: En kjærlighetserklæring til sakprosaen. GRATIS! Velkommen! Last ned flyer her.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...