Slippfest for LNUs sakprosabok!Vi feirer LNUs sakprosabok for lærere på Litteraturhuset i Oslo (Amalie Skram) 1. juni kl. 18.00. Kveldens innledere: Hadia Tajik: Åpning og hilsen. Ida Jackson: Hvorfor er det viktig å jobbe med sakprosa i skolen? Hva skal til for å bli en god sakprosaforfatter? Gudmund Hernes: Om nødvendigheten av kanontenkning i skolen.Geir Gulliksen: Et forsvar for den “unyttige” kunsten i skolen. Johan Tønnesson: En kjærlighetserklæring til sakprosaen. GRATIS! Velkommen! Last ned flyer her.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...