Norskbokklubben i 200! Vi feirer og du er invitert!Norskbokklubben lanserer  bok nummer 200 i LNUs skriftserie. Det må selvsagt feires! Du inviteres til fest med faglig innhold og kunstnerisk innslag på Litteraturhuset i Oslo den 16. april fra 19 til 21:30. Dette skjer:  Audun Engelstads bok Film og fortelling lanseres. Henning Fjørtoft i forfatterforhør. Lars Vaular i samtale med Kjersti Solbu om kreativ tekstskaping i skolen. Stemmeøvelser med Eldbjørg Longvik. Quiz med Toril Opsahl. Meld deg på her

NL#1-15_Annonse_200år

 

 

 

 

1 kommentar

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #4-18

NL 4-18 har "vurdering og meistring" som tema. Her kan du mellom anna lese om litteraturens moglegheiter mellom stress, vurdering og danning og om kar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Fantastisk litteratur for barn og unge

Fantastisk litteratur har en viktig plass i barne – og ungdomskulturen av flere grunner: Den åpner steder for å drømme seg vekk, steder for å id...