Dialogbasert undervisning på nye Astrup Fearnley25. oktober inviterer Astrup Fearnley Museet, LNU og Fagbokforlaget til bokarrangement med Olga Dysthe, Nana Bernhardt og Line Esbjørn, forfatterne av Dialogbasert undervisning. Dette skjer på Oslos splitter nye kunstmuseum på Tjuvholmen, Astrup Fearnley Museet, tegnet av stjernearkitekten Renzo Piano.

Når: Torsdag 25. oktober kl. 17-19 Hvor: Astrup Fearnley Museet, Tjuvholmen
Arrangementet er gratis, men det er begrenset med plass. Meld deg på her: Påmelding

Kunne du tenke deg å ta i bruk kunstmuseet som læringsrom i undervisningen din? Ønsker du at elevene skal ta i bruk nysgjerrigheten og kreativiteten sin og lære gjennom samtaler og praktiske aktiviteter? I boka Dialogbasert undervisning kan du lese om hvordan erfarne museumsundervisere møter barn og unge og får dem med på å utforske temaer, utveksle meninger og utvikle nye tanker. Med utgangspunkt i kunst og design engasjeres elevene i diskusjon om ikke bare kunsten, men om historie, samfunn, bærekraft og identitet.

Du får lære om dialogbasert undervisning og blir servert nyttige ideer om hvordan du selv kan ta i bruk kunstmuseet i undervisningen. Museets egne erfarne undervisere presenterer samlingen, som inneholder en rekke ikoniske verk fra den internasjonale samtidskunsten. Deretter får vi vandre fritt i samlingen. Her er det garantert mye å snakke om!

Se Fagbokforlagets nettsider for mer informasjon og meld deg på her innen 22. oktober.

1 kommentar

  1. Butch

    We are also noticing that traditional medical doctors are also recognizing the increased interest in holistic healing and are lastly starting to incorporate these healing approaches into their practice to keep up with the current trends. You can find many ways to obtain a costcrutnion job interview, but some are far more effective than other people.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...