Hvem vil du lese tankene til?Vi tar gjerne i mot forslag til hvem vi kan invitere til å skrive for oss. Brenner du inne med tanker om norskfaget eller norsklærernes situasjon? Eller kjenner du noen som gjør det? Vi er ute etter elever, forskere, politikere, foreldre, lærere eller andre norskfaginteresserte som vil skrive en tekst for oss. Legg gjerne igjen en kommentar under eller send oss en mail. Kontaktinformasjon finner du her.

4 kommentarer

  1. Kjetil D

    Høgskolen i Vestfold har et godt miljø for sakprosa. Ved å ha en mastergrad de kaller Master i faglitterære tekster, viser de at de har fotrstått noe viktig, – sakprosa er også litteratur. Alle studenter på kullet skriver obligatorisk blogg. Jeg trives godt med det formatet. Her er adressen til boggen min:

    http://kdybvik.wordpress.com/

    Siden jeg i tillegg til å være faglitterær skriver også er norsklærer, burde det kunne la seg gjøre å finne noe av interesse.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæreren #1-19

Denne utgaven av Norsklæreren har fagfornyelsen som tema. Du kan blant annet lese om modelltekster og språkhistoriens plass i de foreløpige utkaste...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

Litterasitet og flerspråklighet – muligheter og utfordringer for barnehage, skole og lærerutdanning

Hvordan kan vi lykkes i opplæringen av flerspråklige barn og unge? I denne boka behandler forfatterne temaer knyttet til lesing, skriving og muntlig...