Hvem vil du lese tankene til?Vi tar gjerne i mot forslag til hvem vi kan invitere til å skrive for oss. Brenner du inne med tanker om norskfaget eller norsklærernes situasjon? Eller kjenner du noen som gjør det? Vi er ute etter elever, forskere, politikere, foreldre, lærere eller andre norskfaginteresserte som vil skrive en tekst for oss. Legg gjerne igjen en kommentar under eller send oss en mail. Kontaktinformasjon finner du her.

4 kommentarer

  1. Kjetil D

    Høgskolen i Vestfold har et godt miljø for sakprosa. Ved å ha en mastergrad de kaller Master i faglitterære tekster, viser de at de har fotrstått noe viktig, – sakprosa er også litteratur. Alle studenter på kullet skriver obligatorisk blogg. Jeg trives godt med det formatet. Her er adressen til boggen min:

    http://kdybvik.wordpress.com/

    Siden jeg i tillegg til å være faglitterær skriver også er norsklærer, burde det kunne la seg gjøre å finne noe av interesse.

Siste utgave av Norsklæreren

Norsklæraren #2-19

Gjekk du glipp av føredraga på LNU-konferansen? Eller vil du fordjupe deg endå meir i emnet "Tekst i kontekst?" Då er denne utgåva av Norsklærar...

Siste utgivelse i Norskbokklubben

101 digitale grep – en didaktikk for profesjonsfaglig digital kompetanse

101 digitale grep kombinerer djuptgåande fagartiklar med 101 praktiske tips om korleis ein kan jobbe med digitale reiskapar i lærarkvardagen. Her er...